Najnovšie recenzie zo sekcie TV stolíky
Pekný a kvalitný tovar
Odporúča produkt
- Taký produkt som si objednal, taký som aj dostal a som spokojný.
Odporúča produkt
- Taký tovar som potreboval.
- Splnil účel
Odporúča produkt
- je praktický a vkusný,ľahko zmontovateľný a stabilný
Velmi pekny stolik.
- cena (zodpovedajúca kvalite)
- na to, že ide o TV stolík, bola montáž relatívne komplikovaná a časovo náročnejšia (cca 2 hod)
Odporúča produkt
- Vymakaná TV komoda fakt super spokojnosť kvalitný materiál spomalené otváranie spodných rvierok ( plynove vzpery)
- Vôbec nič neviem vytknuť
- Som spokojná
Spokojnosť
- Spracovanie konzoly nieje 100%, jednotlivé diely do seba nezapadajú presne nepresné zváranie matíc ale pri troche námahy sa to poskladať dá.
- Super
- Maximálna spokojnosť
- Žiadna
- Presne spĺňa očakávania
- Návod na montáž by mohol byť podrobnejší
- Sonorous RX 2140 ma hrubé sklá. Je precízne a kvalitne vyrobený
Odporúča produkt
Veľmi výhodný pomer cena - úžitková hodnota
Odporúča produkt
- Skrinka je veľmi pekná, ale skladali sme ju s manželom dva dni. Menej zdatnejší by ju podľa poľského návodu ťažko dali dokopy. Prirovnávali sme dosku k doske, počítali predvŕané dierky, dedukovali a hádali, ktorý diel s ktorým zložiť. Poľský návod......Nakoniec po dvoch dňoch stojí a páči sa nám, ale stálo nás to kopu nervov.
- Veľmi pekný kúsok nábytku. Nám perfektne ladí do obývačky
Som spokojna
Neodporúča produkt
Tovar nekvalitný.Realita úplne iná ako na obrázku.Rohy poškodené, vysoký lesk cestou zmizol.Nikdy nekúpim niečo, čo neuvidím na vlastné oči.
Odporúča produkt
- vyzerá to celkom fajn :)
Odporúča produkt
- Skrinka je krásna, jednoduché čisté línie, montáž jednoduchá, ideálna do menších interiérov, max spokojnosť :)
Zobrazujem 181 - 200 zo 423 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...22 Ďalšie »