Najnovšie recenzie zo sekcie TV stolíky
- Nepresné označenie jednotlivých dielcov.
- Zlá "rozteč" dier pre pánty na rohovej spodnej skrinke (potrebné dodatočné navŕtanie nových dier).
- Nádherný masívny nabytok
- pevny a kvalitny
Mám výklenok, do ktorého sa akurát zmestia práve táto televízna skrinka. A to bol dôvod, prečo som si objednala aj ďalšie produkty z rady Norty.
- Kvalitný materiál
- Rýchla montáž
- Krásny a účelný doplnok do bytu
- Nezaberá veľa miesta
- Vhodný aj pre väčší televízor
Spĺňa predstavu podľa ponuky.
spokojnosť
Aj napriek tomu ,ze my bol zaslany iny "inna kombinacia farieb", som ho zlozil a zatial sluzi. Vedel by som si predstavit trochu ine rozmery, ine rozmiestnenie polic, ale tento som si vybral lebo my najviac vyhovoval.
- Velmi pekný , v poličke dostatočny priestor aj na väčšie AV receivery
všetko celkom v pohode až na montážný návod ktorý bol velmi slabý
Spĺňa očakávanie.
- tovar je v demonte
- neviem o -
Je to presne to čo som potreboval
- nosnost vrchnej casti, odhadujem, ze nebude problem umiestnit aj 80 kg rozlozenu hmotnost, televizor s vahou 50 kg nie je ziadny problem
- tri sufliky vyzeraju pevne, ale spodna cast suflika je len tenka preglejka, ktora sa prehyba, sufliky su dost velke, ale bal by som sa tam dat nieco tazsie ako 5 kg, priestor v nich zostane nevyuzity
- vybratie suflika z vodiacich list je komplikovane
- Hmotnost
- Dizajn
- Nepouzitelnost zasuviek
- s TV stolíkom som spokojná, mne presne vyhovuje
Výborný, praktický, útulný- bez chyby
- 15 mm hrubé temperované sklo, nie kalené ako to je niekde uvádzané
- skutočne nádherné prevedenie, ktoré sa nedá prehliadnuť
- dizajnový a luxusný kus nábytku
- mohutné, masívne a ťažké prevedenie hifi stolíka, jeho váha je 75 KG
- podstatne lepšia a praktickejšia konštrukcia ako u predošlého modelu Norstone Bergen AV 2
- ľahké zloženie celého stolíka
- veľmi dobre domyslená antivibračná konštrukcia
- možno niekoho neosloví cena, ale tá je úmerná kvalite a vyhotoveniu
- celkovo som s kúpou veľmi spokojný, je to podstatne lepší model než jeho predchodca Bergen AV 2
Som spokojny.
Som spokojny.
Zobrazujem 341 - 360 zo 423 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...22 Ďalšie »