Najnovšie recenzie zo sekcie TV stolíky
- Veľmi kvalitný produkt
- Všetko pri montáži presne sedelo
- Výborný návod na skladanie
Neboli tam niektoré šrouby a kolíky musel som ísť dokúpiť
- SNE SPOKOJNY S VYROBKOM
pekný kúsok , spokojnosť
ok
- ok
- Kvalitný materiál
- Ako na obrazku
- Krásny nabytok
Nic
- Jednoduchy, cisty a funkcny dizajn
- Jednoduche zostavenie
- Skryte kolieska
- niektoré komponenty nie sú spracované tak aby kvalita zodpovedala primerane cene produktu ( zatečené lepidlo na sklenených policiach,nekvalitný nástrek na nožičkách políc-presvitá na spojoch kov bez farebnej úpravy....)
asi do budúcnosti zvážim iného výrobcu keďže kvalita spracovania jednotlivých komponentov poličky bola nepostačujúca
Tento tovar zakúpený ja doplnok už k danému stabbl hifi. Keďže mám viac komponentov, trebalo dokúpiť . Je to elegantný model vysokej triedy za prijateľnú cenu.
- kvalitné spracovanie
- rýchle dodanie
Naozaj krásna praktická skrinka pod televízor. Veľmi pekný odtieň dreva. Odporúčam. :)
lahko skladatelný , výhoda je že univerzálny L/P
Myslel som si, ze bude robustnejsia. Ale je pekna a nezvycajna
hodí sa nám k nábytku výborný výrobok
stručný návod,pekný kus nábytku
- Spokojný s materiálom
skrinka presne zodpovedá stavu na obrázku. Jedná sa o dub craft - drevodekor, čo mi presne zapasovalo do môjho štýlu. Čiže moja spokojnosť je obrovská. Jediné, čo by som možno vytkla, je, že vzadu na sololite nie je výrez na káble pre set-top-box a wifi-router, ale to už zdatný človek spraví aj sám. U mňa problém, lebo lebo som také nikdy neriešila Ale keď sa naštvem a budú mi vadiť tie veci na stolíku, vyrežem aj sama :D to je len detail. A výklopné skrinky pri zatváraní buchnú, čo je ale tiež upraviteľné nejakými tlmičmi (kúpim si také dve ďobky plastové a nalepím).
Kvalita sa rovná cene.
- tovar prezentovaný na stránke obchodu zodpovedá skutočnosti, odporúčam zakúpiť
- Veľmi dobrý pomer cena vs uzitok
- Rýchla montáž
Zobrazujem 61 - 80 zo 423 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...22 Ďalšie »