Najnovšie recenzie zo sekcie TV stolíky
Mám jednu izbu zariadenú nábytkom v tomto štýle a som s ním spokojná.
- Pekný vzhľad, ale to je asi tak všetko.
- Poškodená vrchná doska stolíka.
- Nekvalitné pánty, dvierka celé rozheglané.
- Zatvárací mechanizmu nefunguje tak ako by mal. Keď dvierka otvoríte máte problém ich zatvoriť a zasa naopak, dvierka nejdú otvoriť, musíte niekoľko krát do nich zatlačiť, aby sa otvorili.
- Chybne dodané diely, bočné steny stolíka, prišli obe ľavé.
Hodnota celého TV stolíka v takom stave, v akom nám bol doručený cca. 50€. Vrchná doska poškodená už po vytiahnutí z krabice, chybne dodané komponenty. Obe bočné dosky boli ľavé, to znamená, že bolo nutné jednu dosku prerobiť na pravú stranu, aby bolo možné stolík vôbec zložiť. Na to, že sa stolík predáva ako stolík pod TV mi tam chýbajú otvory na káble a zásuvky.
Summa summarum, pokiaľ nemáte doma záručného majstra, ktorý by si s tým vedel poradiť, rozhodne nekupujte.
kvalita estetika spokojnosť
- vyzera lepsie nez na obrazku
- kavlita kontra cena ok
- rozmer polic v strede chyba
TARANKO Wersal W-RTV
Mária Novák Rehanekova
Pridané: 23. februára 2022
(naposledy upravené 22. marca 2022)
Zakúpený v nabbi
- Pohodlný nákup z domu
- Priestrannosť a usporiadanosť pod televízorom.
- Kvalitné spracovanie
výhoda je hlavne cena produktu Kondela Trebio
televízny stolík
- dizajn
- čierna časť je z materiálu, ktorý sa nedá vyleštiť a veľmi na ňom vidno odtlačky prstov
- ťažkopádne otváranie/zatvátanie tej čiernej skrinky
- zložité skladanie/montáž výrobku
- čierne nožičky nechávajú čierne šmuhy na podlahe
- jedna doska prišla poškodená
Kvalitka
Kvalitný tovar, zodpovedá popisu aj fotografii. Odporúčam
- Pekná farebná kombinácia - oživila izbu.
- Syn skladal - a mal to rýchlo zložené, žiadny problém.
- Kvalita - štandard.
So skrinkou sme boli spokojní, relatívne ľahká montáž, splnila naše predstavy
- Nádherný produkt!
- Vysoká kvalita
- plne funkčné
- masívny stolík
- pekný design
Ako bývalý skladník spoločnosti na montáž a prepravu nábytku, hodnotím tento produkt ako zložitejší na montáž. Návod je rozpísaný dopodrobna, ale škoda, že len všeobecné a jasné veci. Chýba tam jednoduchý popis k bočným stenám (vnútorným) - tomu základnému členu, ktorý určuje montáž do celku, na ktoré sa uchytávajú kolajničky. Miesto toho je tam mätúci obrázok(v jednom malom obrázku domiešané dôležité kroky) z ktorého je problém sa vysomáriť. K týmto dielom stačí pridať popis, že diera patrí do prednej strany(cez ňu sa prestrčí skrutkovač a dotiahne zámok) a stranu (Ľ a P) určuje poloha predznačených dierok na koľajničky, pričom platí, že dierky musia byť bližšie k spodnej časti komody, aby sa dal osadiť neskôr šuflík.
- Tovar som niekolkokrat opakovane reklamavala, pretoze bol vzdy dodany nespravny "nahradny" diel.
- Viacere diely vykazovali viacero poskodeni este z vyroby, teda vystupna kontrola vo vyrobe alebo vstupna u predajcu nefunguje.
- Riesenie reklamacie trvalo viac ako 3 mesiace a vyzadovalo opakovane kontaktovanie predajcu. Velke diely nezmontovane nabytku mi tak doma zavadzali velmi dlho.
Ak by som nemala nakupene viacere skrinky z tohto setu nabytku, tak uz nikdy nekupim. Vsetky typy skriniek vykazovali mensie alebo vacsie kazy.
Zial pekny vizual vyrobku je znegovany je ho hroznou kvalitou. Je to zrejme dan za to, ze jeho povod je polsky.
- Nice quality for the price.
- The drawers are missing a soft stop. this makes it noisy when closing.
- Všetko prišlo v poriadku
Zobrazujem 81 - 100 zo 423 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...22 Ďalšie »