Najnovšie recenzie zo sekcie TV stolíky
- Krásny dizajn
- Detailne vypracovany produkt
- Krásne
Stolik pod tv vyzera pekne.
Avšak na zloženie je potreba minimalne hodinu, je to dost naročné aspon pre nás bolo..
Ale inak spokojnosť.
- Pevná konstrukcia
- Zložitejšie skladanie, k viacfarebnému nábytku čierno biely návod pričom niektoré diely sa líšili iba farbou
Maximalna spokojnost
Produkt je pekny
obrovske negativum - pri montazi boli zle predvrtane diery- uplne naopak
- Kvalita, rýchla montáž odporúčam
Som veľmi spokojná . Ďakujem, Gasparova
- Kvalitné, dizajnovo pekne
Splnil naše predstavy
Vzhladom na kvalitu a prevedenie vyrobku je vysoka cena, v baleni chybali sroby. Tovar v akcii, a na inom webe sme skrinku nasli este lacnejsiu o 25eur /neakciova cena u nich/, zial nasu sme uz mali poskladanu, nemohli sme vratit, ale aj tak by sme ju druhykrat uz neobjednali. Na fotke vypada skvelo, no v skutocnosti sklamanie.
- Dvierka na vitrínach celé zle,sklo je ťažké na to,aby ho udržali dva pánty,dvierka úplne padajú dole,museli sme ich zmontovať,takze dvierka nepoužiteľné!!!!!A niektoré otvory na kolíky zle predvrtane!!!
Príjemný odtieň. Minimalistický, praktický a elegantný dizajn.
- Plán na pokladanie stolíka trochu komplikovaný, ináč stolík pekný.
Skrinka pod televízor je perfektná, do malého bytu ako stvorená. Som rada, že sa tento produkt sa dá zakúpiť samostatne , nie len ako zostava. Som veľmi spokojná. Už mám aj chodbovú zostavu v kombinácii drevo sonoma a biela, a je perfektná.
- 100%spokojnost
- žiaľ napriek kvalitnému nepoškodenému baleniu, má stolík poškodenie na hornom diele, čiže sme ho ani neposkladali. Keďže sú sviatky, zatiaľ na reklamáciu cez formulár nikto nereagoval, tak zatiaľ čakáme.
Zobrazujem 161 - 180 zo 423 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...22 Ďalšie »